Пређи на главни садржај

Skripta za rekonekciju Jdownloader


Jdownloader je program koji služi za preuzimanje fajlova sa share servera kao što su: Rapidshare, Megaupload, Megashares, Netload, Wupload i mnogi drugi. Ukoliko nemate plaćeni nalog na serveru sa koga želite da preuzimate fajlove moraćete dugo da čekate posle svakog preuzimanja, ukoliko ne želite da čekate pratite sledeća uputstva kako se pravi skripta koja menja vašu ip adresu i omogućuje preuzimanje fajlova jedan za drugim, bez dosadnog čekanja.
Prvo je potrebno da preuzmete i instalirate JDownloader, kada to uraditte otvorite program i kliknite na jezičak settings, zatim posle toga kliknite na Recconection kao na slici.

U zavisnosti od provajdera treba da popunite:User, Password, Router's IP. Kod telekoma za modem Echo life HG520c podaci su kao na slici user: telekom, password: telekom. Znači isti user i password, adresa rutera je svuda ista i to je 192.168.1.1. Opet napominjem user i password zavisi od provajdera kod koga ste uzeli internet.Kada sve to uradite kliknite na "Create Reconnection Script" zatim na "Start"  posle ovoga bi trebao da se otvori pregledač za internet(Chrome,Opera,IE) gde će se pojaviti login skripta i tu treba da unesete User name i password provajdera u ovom slučaju telekom u oba polja

Kada se ulogujete treba da kliknete na sledeće stavke koje su na slici obeležene od 1do4, znači: 
Tolls----->Rebot----->Current Settings------>Restart.
Kada kliknete na restart vratite se u JDownloader i sačekajte da vam se smajli nasmeši, to znači da je vaša adresa uspešno promenjena i da ste napravili reconnection skriptu za hg520c.Sve to izgleda ovako.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Blokiranje reklama na Android uređaju

Reklame su na svakom koraku jer je marketing najbitnija stvar u bilo kom poslu. Mobilni uređaji su danas veoma rasprostranjeni i njima barataju svi od dece do bake i deke, međutim neke reklame vam mogu napraviti veći račun za telefon ako greškom ili neznanjem aktivirate neki servis ili ako vam se pojavi prozor sa porukom virus na vašem telefonu pošaljite broj da obrišemo virus...

Na računaru se reklame lako blokiraju pomoću dodatka AdBlock koji se može dodati svim popularnim pregledačima kao što su Chrome, Opera, Firefox, Edge.


Ovakav dodatak postoji i za mobilne uređaje koje pokreće Android sistem ali je mnogo komplikovanije ubaciti zato što je potrebno imati potpuni (root) pristup telefonu, a to je komplikovana procedura za običnog korisnika. Srećom postoje neke alternative kao što su pregledači sa ugrađenim blokatorima reklama.

Firefox Focus možete preuzeti iz Play prodavnice, aplikacija od otvaranja blokira reklame i  internet tragače. U donjem desnom uglu imate kantu i kada klikn…

Google tastatura

Google i svi njegovi servisi odavno podržavaju svetske jezike kada su u pitanju glasovne poruke ili diktiranje teksta, odnedavno je ova mogućnost postala dostupna i na našem jeziku. Dakle možete izdiktirati poruku ili tekst i kasnije dodati tačke i zareze.
Na telefonu je potrebno da imate instaliranu Gboard-Google tastaturu koju ja toplo preporučujem bez obzira na mogućnost glasovnog kucanja, tastatura ima pregršt mogućnosti i opcija.U kratkom klipu ispod možete videte neke od mogućnosti tastature, a na kraju klipa deo sa glasovnim kucanjem na srpskom.
A u klipu ispod vidite koje su sve mogućnosti dostupne ukoliko vam ovaj servis treba na engleskom jeziku, na srpskom ukoliko kažete tačka Google će napisati reč tačka umesto da stavi tačku kao interpunkcijski znak.
.
MCShield 2 Anti-Malware

Besplatan domaći program koji štiti računar od infekcija koje se mogu preneti preko prenosnih uređaja, automatski prepoznaje kada je novi uređaj priključen na računar i vrši automatsko i brzo skeniranje fajlova. Ukoliko postoje zaraženi fajlovi MCShield 2 briše i pravi kopiju fajla u Karantin, pored Karantina postoji i Bela lista gde možete smestiti fajlove za koje ste sigurni da nisu inficirani. Instalacija je na srpskom i zauzima svega 2.2MB


Preuzimanje programa