Пређи на главни садржај

Dolazi 4g


Kompanija O2 počinje sa testiranjem svoje novoizgrađene 4g mreže u Londonu. 4g test mreža je za sada postavljena na oko 20 mesta širom grada, angažovano je više od hiljadu testera koji će svakodnevno podnositi izveštaje i ostale podatke, ukoliko testiranje bude uspešno, O2 će predstaviti 4g mrežu tokom sledeće godine.Telefoni koji podržavaju ovu mrežu su uveliko na tržištu.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Steam igre na drugoj particiji

Steam je popularan klijent za igranje igrica i kupovinu istih, igre su postale veoma velike i zauzimaju nekoliko desetina gigabajta prostora na hard disku što nije zanemarljivo ukoliko vam se desi neki kvar i sistem mora da se reinstalira  ili ste nabavali novi SSD disk da ubrzate računar pa morate sve te gigabajte da preuzimate ponovo. Da to ne bi radili možete igre da prebacite na drugu particiju i čak posle reinstalacije sistema ukoliko nije obrisana i ta particija gde je steam folder jednostavno treba kliknuti na steam aplikaciju i steam će se aktivirati i sve je opet tu.

Spašavanje podataka

Recuva je besplatan program koji služi sa spašavanje podataka koje ste slučajno obrisali ili je neki virus to uradio, izgubljene podatke je moguće povratiti čak i sa fleš memorije, mp3 plejera, memorijskih kartica i drugih uređaja. Korisnički interfejs je jednostavan tako da se u njemu mogu snalaziti i početnici, pri pokretanju programa dočekaće vas vodič sa pitanjima koje fajlove tražite i na kojoj lokaciji kada to izaberete na kraju će vas dočekati prozor sa pitanjem da li želite deep scan, to je opcija koja će detaljno pretražiti hard disk u potrazi za obrisanim fajlovima ali ovo može dosta da potraje u zavisnosti od veličine hard diska međutim koliko god da traje ja preporučujem da uključite ovu opciju jer bez deep scan-a ne pronalazi uvek obrisane fajlove.

MCShield 2 Anti-Malware

Besplatan domaći program koji štiti računar od infekcija koje se mogu preneti preko prenosnih uređaja, automatski prepoznaje kada je novi uređaj priključen na računar i vrši automatsko i brzo skeniranje fajlova. Ukoliko postoje zaraženi fajlovi MCShield 2 briše i pravi kopiju fajla u Karantin, pored Karantina postoji i Bela lista gde možete smestiti fajlove za koje ste sigurni da nisu inficirani. Instalacija je na srpskom i zauzima svega 2.2MB                                                           Preuzimanje programa