Пређи на главни садржај

Zastita pre svega

 ESET NOD32 Antivirus je najbolje resenje za odbranu od zlonamernog softvera uz minimalnu potrošnju sistemskih resursa.Evo uputstva kako instalirati ovu verziju.Ukoliko imate neko pitanje ostavite komentar.Napomena: Ako vec imate antivirus program obrisite ga, ne preporucuje se da instalirate dva antivirusna u isto vreme.
    
1. Instalirajte ESET NOD 32 AV, u pitanju je klasicna instalacija :)
2. Pokrenite Nod 32, pritisnite taster F5 i odstiklirajte " selfdefense " ili onemoguc´ite " selfdefense " kad to uradite kliknite na OK i zatim restartujte racunar.
3. Posle Restarta otvorite Aktivator" ESET4_v4.30A "  pritisnite "Lock" da zaustavite probno odbrojavanje od 31dan.Zatim ponovo ukljucite " selfdefence " i opet pokrenite racunar(restart).
4. Kada se racunar pokrene ažurirajte NOD 32 AV i to je to :)

    Videcete da je probni period od 31og dana zakljucan i da uvek možete da ažurirate vaš NOD 32.

    Ukoliko želite da deinstalirate NOD 32 AV samo odštiklirajte " selfdefense " i ponovo pokrenite racunar.
   Posle restarta , otvorite " ESET4_v4.30A " i pritisnite " unlock" i zatim možete da deinstalirate ESET NOD 32 AV.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Blokiranje reklama na Android uređaju

Reklame su na svakom koraku jer je marketing najbitnija stvar u bilo kom poslu. Mobilni uređaji su danas veoma rasprostranjeni i njima barataju svi od dece do bake i deke, međutim neke reklame vam mogu napraviti veći račun za telefon ako greškom ili neznanjem aktivirate neki servis ili ako vam se pojavi prozor sa porukom virus na vašem telefonu pošaljite broj da obrišemo virus...

Na računaru se reklame lako blokiraju pomoću dodatka AdBlock koji se može dodati svim popularnim pregledačima kao što su Chrome, Opera, Firefox, Edge.


Ovakav dodatak postoji i za mobilne uređaje koje pokreće Android sistem ali je mnogo komplikovanije ubaciti zato što je potrebno imati potpuni (root) pristup telefonu, a to je komplikovana procedura za običnog korisnika. Srećom postoje neke alternative kao što su pregledači sa ugrađenim blokatorima reklama.

Firefox Focus možete preuzeti iz Play prodavnice, aplikacija od otvaranja blokira reklame i  internet tragače. U donjem desnom uglu imate kantu i kada klikn…

Google tastatura

Google i svi njegovi servisi odavno podržavaju svetske jezike kada su u pitanju glasovne poruke ili diktiranje teksta, odnedavno je ova mogućnost postala dostupna i na našem jeziku. Dakle možete izdiktirati poruku ili tekst i kasnije dodati tačke i zareze.
Na telefonu je potrebno da imate instaliranu Gboard-Google tastaturu koju ja toplo preporučujem bez obzira na mogućnost glasovnog kucanja, tastatura ima pregršt mogućnosti i opcija.U kratkom klipu ispod možete videte neke od mogućnosti tastature, a na kraju klipa deo sa glasovnim kucanjem na srpskom.
A u klipu ispod vidite koje su sve mogućnosti dostupne ukoliko vam ovaj servis treba na engleskom jeziku, na srpskom ukoliko kažete tačka Google će napisati reč tačka umesto da stavi tačku kao interpunkcijski znak.
.
MCShield 2 Anti-Malware

Besplatan domaći program koji štiti računar od infekcija koje se mogu preneti preko prenosnih uređaja, automatski prepoznaje kada je novi uređaj priključen na računar i vrši automatsko i brzo skeniranje fajlova. Ukoliko postoje zaraženi fajlovi MCShield 2 briše i pravi kopiju fajla u Karantin, pored Karantina postoji i Bela lista gde možete smestiti fajlove za koje ste sigurni da nisu inficirani. Instalacija je na srpskom i zauzima svega 2.2MB


Preuzimanje programa